Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature projectingenieur

Vacature projectingenieur

Vacature technisch-commercieel projectingenieur binnendienst

Functieomschrijving

Als intern technisch commercieel ingenieur word je ingezet als rechterhand van onze sales manager. Je werkt de projecten aangebracht door hem technisch uit d.w.z. je bestudeert de applicatie van de klant, voert de nodige technische berekeningen uit en je analyseert welk besturingssysteem technisch de beste oplossing is voor de klant. Op basis van al deze gegevens werk je een sterk onderbouwde offerte uit die je dan bespreekt met de sales manager. Wanneer het project besteld wordt ben je verantwoordelijk voor de overdracht van het project. Je zal alle nodige info op een gecoördineerde manier doorgeven aan de administratieve dienst, planningsverantwoordelijke en programmeurs zodat het project vlot wordt afgewerkt.

Op regelmatige basis zal je ook technische projectbesprekingen bij de klant overnemen van de sales manager.

Als intern project ingenieur word je ook deels ingezet als productverantwoordelijke. Je staat in contact met onze leveranciers voor het opvolgen van nieuwe ontwikkelingen, je documenteert deze info en geeft deze ook door aan de sales en technische afdeling.

Product- en bedrijfspresentaties opmaken behoort eveneens tot je takenpakket.

Wat verwachten we van jou

  • Je bent afgestudeerd als prof. bachelor of master Elektromechanica (optie automatisatie).
  • Je bent gepassioneerd door automatisatie, PC en PLC sturingen, robotica, aandrijvingen en mechanica.
  • Je communiceert vlot in het  NL, FR, ENG.
  • Jouw skills: je werkt  graag in team, bent stressbestendig, je hebt technisch inzicht. Je bent een initiatiefnemer die gestructureerd en stipt te werk gaat, je bent administratief sterk.
  • Je kan vlot overweg met excel, powerpoint, onenote, Sharepoint.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een innovatieve en groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en waar we als 1 team naar hetzelfde  doel  werken.

De inzet van onze medewerkers wordt beloond door een competitief salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering   en als projectingenieur krijg je ook een  bedrijfswagen.

Work-life balance is voor ons een bespreekbaar topic en geregeld worden er activiteiten georganiseerd waar u vrijwillig kan aan deelnemen. Neem zeker eens een kijkje op onze fotogalerij.