Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SMART ENGINEERING

ONZE VISIE

Ook in de engineeringsfase staat een team van experten ter beschikking om door middel van kennisoverdracht en het aanreiken van softwaretools de ontwikkeling en opstart van de machine zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. We bieden hierbij een à la carte support, gaande van training tot co-development en begeleiding bij opstart indien gewenst.

Onze troeven

Jaarlijks investeren wij fors in het creëren van standaard functionaliteiten, bibliotheken en tools die in lijn liggen met de laatste markttrends. Hierbij zetten we max. in op standaardisatie, backwards compatibiliteit en innovatie. U krijgt deze kennis als machinebouwer ter beschikking met een betere time-to-market en een maximale serviceability tot gevolg.

Interpreteerbare data

De algemene vraag naar smart machines en digitalisatie zijn inherent verbonden aan data. Het verzamelen van interpreteerbare data vormt dan ook de rode draad in onze tools. Deze stellen de machinebouwer in staat om maximale uptime te garanderen, detailanalyse uit te voeren tijdens ontwikkeling, opstart, installatie en relevante data te rapporteren richting eindklant.

Expertise

Onze expertise gaat verder dan puur PLC , motion control en robotica software. Er werd een stevige pijler complementaire PC software uitgebouwd waardoor simulatie en virtualisatie eveneens mogelijk worden. Een team van 10 ingenieurs staat voor u klaar om u te ondersteunen en service te verlenen waardoor u uw eigen resources kan optimaliseren en ontzorgen. Hierbij alvast een inzicht in een deel van onze tools toegepast in onze demoruimte.