Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

COMPETENCE CENTER SCHNEIDER ELECTRIC BE-NL

CENTER OF EXCELLENCE

Automotion is het Competence Center voor Schneider-Electric in België en Nederland. Als Center of Excellence op het gebied van machine automatisering hebben we meer dan 20 jaar ervaring in co-creation en bieden we oplossingen voor Easy Automation, Enhanced Software-programmering op basis van tools, Motion Control en Robotic Solutions.

GO-TO-MARKET-STRATEGIE

De go-to-market-strategie die we met Schneider-Electric promoten, verleent de machinebouwer alles wat nodig is om de Total Cost of Ownership te optimaliseren en de efficiëntie te maximaliseren. De kracht van een wereldspeler als Schneider-Electric zorgt voor wereldwijde beschikbaarheid van het oplossingsportfolio, terwijl de kracht van een lokaal team van experts zorgt voor een hoog niveau van kennis, flexibiliteit en reactiviteit. Beide items zijn absoluut noodzakelijk om te voldoen aan alle vereisten van de machinebouwer in een snel evoluerende markt.

FLEXIBELE EN INNOVATIEVE OPLOSSINGEN

Door de nauwe samenwerking tussen Automotion en Schneider Electric kunnen we onze machinebouwers flexibele en innovatieve oplossingen aanbieden. Deze marktbenadering is uniek en wordt zeer gewaardeerd door de OEM-wereld.