Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SMART MAINTENANCE & SERVICES

ONZE VISIE

Eindgebruikers verwachten meer en meer een gepaste service, een maximale productiviteit en een inzicht in hun productieprocessen. Hierbij is het absoluut noodzakelijk een goed antwoord te bieden op de vraag welke data waar wordt voorgesteld hetzij lokaal of in de cloud. Cybersecurity en connectiviteit zijn hierbij vaak een besproken topic. Schneider Electric heeft zich hiervoor geëngageerd en biedt hiervoor de nodige certificaten.

Connected products

Via ons systeem maken we enerzijds inzichtelijk hoe data van connected products op een edge layer een enorme toegevoegde waarde bieden door ze te synchroniseren met camerabeelden. Onze set-up laat de OEM toe om elke machinestilstand tot een minimum te herleiden, aangezien alle data achteraf in detail beschikbaar is en de machine direct herstart kan worden zonder noodzaak aan een interventie van wie of wat dan ook.

Realtime

Onze software laat toe om elk machine event of machine status direct te linken met een videofragment van dezelfde timestamp wat betekent dat elke machine stilstand vanuit diverse invalshoeken geanalyseerd kan worden. Dit laat de OEM toe om een zeer hoog service gehalte aan te bieden aan zijn eindklant, en een zeer hoge uptime van de machine te garanderen.

Direct inzichtelijk

Anderzijds wordt inzichtelijk gemaakt hoe deze data in een gefilterde mode naar de cloud wordt gebracht. Dit laat de OEM toe om zaken zoals OEE, pareto analyse en algemene “plant data” direct inzichtelijk te maken naar de eindgebruiker. Tegelijkertijd heeft de OEM een volledige elektronische database in de cloud beschikbaar, wat binnen zijn organisatie dan weer een groot voordeel biedt. Via ons platform en onze tools maken we inzichtelijk hoe een end-to-end value proposition in de praktijk mogelijk is.