Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

OPLEIDINGEN

ONZE TROEVEN

Automotion biedt zijn klanten een reeks standaard trainingen aan waarin u leert werken met alle Schneider apparatuur, hoe u deze configureert en programmeert, en hoe u zelf onderhoud of foutanalyse kan uitvoeren op uw machines. U krijgt les van ervaren docenten met een ruime praktijkervaring. De sessies kunnen ook in het FR of ENG gegeven worden. De opleidingen gaan door in onze trainingsruimte. De theorie wordt steeds met praktijkvoorbeelden getoetst op onze mobiele teststanden. Bijkomend beschikken wij nog over een praktijkruimte waar de verworven kennis kan uitgetest worden o.a. op onze Delta robot unit of opstellingen met Cartesian robot. Liever een opleiding bij u op kantoor of een opleiding op maat. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Software tools: Controls Software – Edge Control

Controls Software – Edge Control. Automatisering en software gaan hand in hand. Daarom is het noodzakelijk om over kennis omtrent de programmeeromgeving te beschikken. EcoStruxure Machine Expert, SoMove en Vijeo Designer zijn onderdeel van de ontwikkelomgeving van Schneider Electric. Wenst u uw technisch team basisvaardigheden bij te brengen of hun kennis te verruimen tot expert level, contacteer ons om een geschikt trainingsprogramma samen te stellen.

Software tools: PC Based Software – Cloud & On Premise

Wat is de performance van de machine, hoe monitor je de lijn en hoe ga je om met data van controllers en camera’s on premise en in the Cloud. Ontdek hoe deze tooling naadloos aansluit bij de Controls Software, en bouw je service model uit m.b.v. onze PC-Based oplossingen in combinatie met de Advisor softwares van Schneider Electric.

Correct onderhoud en fout analyses

Correct onderhoud en fout analyses kunnen uitvoeren is van onschatbare waarde om uw productieprocessen vlot te laten verlopen en productiestilstanden tot een minimum te herleiden. Dit resulteert in een langere levensduur van uw machine en een kostenbesparing op lange termijn. Wij bieden daarom een reeks cursussen aan om correct onderhoud op onze robots, lineaire geleidingen en andere Schneider systeemcomponenten te kunnen uitvoeren. Genereren en interpreteren van diagnostic files,backup van data nemen, upgraden van firmware versies, calibreren van robots... zijn slechts een kleine greep uit onze opleidingen met focus op service ability.

ERKEND TRAININGSCENTER BIJ KMO-PORTEFEUILLE EN ALIMENTO

Als Vlaams ondernemer kan u beroep doen op de KMO portefeuille om een financiële tegemoetkoming te krijgen op onze opleidingen. Kleine ondernemingen krijgen een subisdie van 30% met een max. Van 7500€ op jaarbasis en middelgrote ondernemingen krijgen een subsidie van 20% met eveneens een max. Van 7500€ op jaarbasis. Voedingsbedrijven kunnen bovenop de KMO portefeuille genieten van een subsidie via Alimento. De hoogte van de tussenkomst is afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de gekozen opleidingsformule (open of op maat), de sectorspecificiteit van de opleiding en het bereik van de risicogroepen. Voor meer info betreffende de subsidies verwijzen we u graag door naar de website van Vlaio (KMO-portefeuille) en Alimento. Door op onderstaande logo’s te klikken wordt u naar de juiste website doorverwezen.

ONZE PARTNERS

KMO logo
Alimento - logo