Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

SMART DESIGN

Co-creation

Door de snelle technologische evolutie richting smart machines, digitalisatie, data en services is het voor machinebouwers vandaag een toegevoegde waarde om met partners gespecialiseerd in dit domein samen te werken en in een rol van co-creation de projecten en machines direct IIOT-ready te kunnen ontwikkelen op de meest efficiënte manier.

Pré-sales fase

Dit faciliteren wij door in de pré-sales fase samen met onze klanten een technische oplossing uit te werken die voldoet aan alle vereisten. Door onze jarenlange ervaring met motion control, robotics en algemene automatisatie kunnen we onze klant adviseren en bijstaan in de mechanische en elektrische ontwikkeling van de machine. Zowel op hardware- als op softwarevlak beschikken wij over de nodige ervaring en expertise om zowel uw machine-architectuur als uw servicemodel mee vorm te geven.

Competence center

Als motion competence center voor Schneider electric, een wereldspeler op vlak van automatisatie, zijn wij steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen we bovendien onze klanten een totaalpakket aanbieden van drukknoppen tot sensoren - van drives tot controller, van lineaire geleidingen tot delta robots,van HMI tot iPC tot cloud applicaties.

GERENOMMEERDE MERKEN

Complementair aan het Schneider electric gamma bieden we ook mechanische en aandrijftechnische technologieën aan van gerenommeerde merken eveneens wereldwijd vertegenwoordigd. Dit laat ons toe om u een zo compleet mogelijke oplossing aan te reiken. Klik op onderstaande logo’s voor meer info over onze leveranciers.

ONZE PARTNERS

Logo_Schneider