Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Over Automotion

STEUN OP 30 JAAR ERVARING

Automotion is reeds 30 jaar actief in het ondersteunen van machinebouwers en systeemintegratoren bij de ontwikkeling van hun machines. Door de snelle technologische evolutie worden aan de machines steeds hogere eisen gesteld. De Machinebouwer wordt verwacht een totaalpakket aan te leveren waar de machine onderdeel van uitmaakt, maar waar trends zoals ‘Machine as a service’ en ‘Software as a service’ ontegensprekelijk een meerwaarde betekenen. Om deze Smart machines te realiseren staan wij de OEM klant bij, gedurende de volledige levenscyclus van de machine dmv co-creation, het aanleveren van tools en het optimale hardware pakket. Dit uit zich in de design fase, de ontwikkeling en commissioning van het systeem, en in de service ability ervan, waarbij onze aanpak leidt tot een optimalisatie van de Total Cost of Ownership.

DIGITALISATIE EN SIMULATIE

Digitalisatie en simulatie creëren flexibiliteit in ontwikkeling, opstart en gebruik van de machines. Ons service pakket laat de machinebouwer toe zijn machine fleet te beheren met lokale detaildata, en monitoring via de cloud. Door onze Partnership met Schneider Electric en onze jarenlange know how is Automotion uw partner bij uitstek om uw machine naar dit niveau te tillen. Hierbij leveren we u een prijstechnisch geoptimaliseerd totaalpakket van services, added value en hardware.

EEN TEAM VAN EXPERTEN

Co-creation: ons salesteam denkt met u mee en zet uw vraagstuk om naar een smartautomation solution. Vanuit een elektro-mechanische achtergrond wordt stuurtechnisch, aandrijftechnisch en software matig het best passende voorstel uitgewerkt, op maat van uw wensen en rekening houdend met uw bedrijfsvisie. De pré-sales fase is cruciaal om met onze bedrijfscultuur kennis te maken! Laat u verrassen door een professionele en to the point aanpak (sales@automotion.be). Co-engineering: ons technisch team ontwikkelt samen met u de nodige tools en software voor een optimale Time to Market en Total Cost of Ownership, volledig in sync met de vooraf gedefinieerde technical-sales concepten (tech@automotion.be). Deze diensten worden ondersteund door onze inside sales/order admin/logistieke dienst/naservice. Service en communicatie zijn cruciaal, het internal team is dus steeds op de hoogte van uw projecten en lopende afspraken (info@automotion.be).

COMPETENCE CENTER

Met inmiddels 30 jaar ervaring & know how is Automotion uitgegroeid tot het Motion Competence Center van de wereldspeler Schneider-Electric voor BE en NL. We staan onze klanten en prospects bij in een rol van co-creation om zo de best passende totaaloplossing aan te reiken, bestaande uit software tools, en het daarbij best passende hardware pakket. Onze software tools leiden tot een optimalisatie van uw Time To Market en Total Cost of Ownership. De aangereikte service tools garanderen een maximale Uptime en Service-ability van uw machines. De hardware, geproduceerd door Schneider-Electric en complementaire globale producenten geeft de noodzakelijke garanties en stabiliteit.

TOTAALOPLOSSING

We leveren een totaaloplossing à la carte, en dit zowel hardware-matig als software-matig. Een compleet hardware pakket prijstechnisch geoptimaliseerd op uw business case, Software- en Service Tools mbt PLC, PC tem Cloud. Last but not least bieden we eveneens een compleet trainingspakket voor uw eigen engineeringsteam, met kennisoverdracht teneinde uw autonomie te garanderen.

Onze waarden

Flexibiliteit 0
Innovatie 0
SUPPORT 0
CO-CREATION 0