Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature SUPPLY CHAIN OFFICER

Vacature SUPPLY CHAIN OFFICER

Wie is Automotion?

Automotion is in de eerste plaats een sterk enthousiast team van mensen die samen volop gaan voor innovatie binnen de wereld van machinebouwers, in de meest brede zin van het woord!

Het bedrijf is 30 jaar actief in het ontzorgen van machinebouwers en systeemintegratoren in vaak heel diverse sectoren. Door de snelle, wereldwijde technologische evolutie worden aan machines steeds hogere eisen gesteld. Om deze “Smart Machines” te realiseren staat Automotion haar klanten bij gedurende de volledige levenscyclus van die machines door middel van co-creatie, het aanleveren van handige tools en het optimale hardware pakket.

De onderneming groeide sinds haar oprichting uit tot een van de sterkste spelers in de wereld van automatisering. Dat is ook Schneider Electric niet ontgaan. Deze wereldspeler besloot daarom in 2007 haar Motion Competence Centre bij Automotion onder te brengen. Op vandaag is het dé hub voor diverse co-creaties met heel veel verschillende klanten. Dit jarenlange succes resulteerde recent in een expansie van de activiteiten naar Duitsland zowel als naar Nederland.

Jouw functie

Als supply chain officer vervul jij een sleutelrol binnen ons bedrijf! Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het optimaal reilen en zeilen van producten en diensten van de leverancier tot aan de klant. Een functie van strategisch belang binnen ons innovatief en snelgroeiend bedrijf.

Je bent mede verantwoordelijk voor het aanmaken en opvolgen van orders, het aanmaken van de planning en het vinden van snelle oplossingen bij een ‘special request’, het volgen en optimaliseren van processen en vooral het duidelijk communiceren met alle verschillende stakeholders.

Jouw takenpakket

  • Communicatie met internal sales en operations om tot kwaliteitsvolle leveringen te komen
  • Coördineren en plannen van inkomende en uitgaande zendingen
  • Opvolgen en ingeven van bestellingen in ons ERP-systeem
  • Je haalt voldoening uit het nastreven van een zo hoog mogelijke klantentevredenheid
  • Beheer van materiaal-leveranciersgegevens en prijzen in het ERP systeem
  • Gericht gebruik maken van key informatie en inzichten om de transparantie te verhogen en concrete zichtbaarheid te verstrekken in de productflow met als doel deze te optimaliseren
  • Opvolgen van overdue leveringen van onze leveranciers als overdue zendingen naar onze klanten

Jouw professionaliteit

Kennis en ervaring – je weet vooral van aanpakken en onderbouwt deze aanpak met de juiste studies en/of ervaring! Ervaring in een logistieke/productie omgeving is een plus, maar zeker geen must. Waar een wil is… helpen wij jou graag groeien in de job!

Leergierig – Je bent leergierig en verwerft graag zoveel mogelijk nieuwe inzichten.

People skills – Je bouwt en onderhoudt GRAAG effectieve en duurzame relaties, zowel intern als extern. Samenwerken met anderen geeft jou veel voldoening.

Communicatieve skills – Je beschikt over de nodige daadkracht en communicatieve vaardigheden. Je kan je zeer goed aanpassen aan verschillende situaties en contactpersonen.

Nauwkeurigheid – je bent sterk in administratief werk en streeft daarbij naar het punt op de i.

Talenkennis – je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels (must have) en bij voorkeur ook in het Frans en/of Duits (nice to have);

Ons aanbod, onze dankbaarheid

In de eerste plaats is dit een sterk boeiende job met veel autonomie, een gevarieerd takenpakket en uitdagingen, in een sector met zeer stabiele perspectieven.

Medewerkers krijgen bij ons de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een grote vanzelfsprekendheid.

Je komt terecht in een innovatieve, sterk groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en waar we als 1 team naar hetzelfde doel werken. Work-life balance staat bij ons hoog aangeschreven en buiten de werkuren organiseren we graag regelmatig coole activiteiten waaraan jij vrij kan deelnemen.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris en een mooi pakket aan extra voordelen, volledig conform jouw ervaring én ambitie.

Interesse?

Hou jij van een verantwoordelijke functie als Supply Chain Officer en kriebelt het om mee te bouwen aan onze toekomst? Een beter ‘momentum’ om straks deel uit te maken van ons bedrijf is moeilijk te bedenken!

Aarzel niet langer en solliciteer nog vandaag!

(via jobs@automotion.be of neem meteen rechtstreeks contact op via 0477/44.16.09)