Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature SALES ENGINEER

Vacature SALES ENGINEER

Wie is Automotion?

Automotion staat voor een sterk enthousiast team van mensen dat binnen de wereld van machinebouwers en systeemintegratoren dagelijks werk maakt van innovatie. Al meer dan 30 jaar helpen we “Smart Machines” te realiseren en staan we klanten in heel diverse sectoren bij gedurende de volledige levenscyclus van een machine. We doen dat door middel van co-creatie, het aanleveren van handige tools en het optimale hardware pakket.

We groeiden intussen uit tot een van de sterkste spelers in de wereld van automatisering en doen dit als ‘preferred partner’ van Schneider Electric. Deze wereldspeler besloot in 2007 al haar Motion Competence Centre bij Automotion onder te brengen. Op vandaag is het dé hub voor diverse co-creaties met heel veel verschillende klanten. Dit jarenlange succes resulteerde de voorbije jaren ook in een expansie van onze activiteiten naar zowel Duitsland als naar Nederland.

Er is een stevige groei, met veel potentieel…en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven: Sales Engineer.

Jouw functie

Als Sales Engineer zal je ervoor instaan om binnen jouw regio de banden met de bestaande klanten, voornamelijk machinebouwers, te onderhouden en verder uit te bouwen.  Jouw contactpersonen zijn R&D medewerkers, projectleiders en C-level contacten.

Je bent een luisterend oor richting klanten en je zoekt graag gericht naar de juiste totaaloplossing. Je maakt waar nodig de berekeningen, werkt offertes uit, weet de zaken op gepaste wijze voor te stellen en bent gedreven om het project binnen te halen. Je speelt een rol van co-creator en denkt oplossingsgericht. Een stipte opvolging van lopende projecten is daarbij heel belangrijk.

Je kan steeds rekenen op de hulp van onze technisch-commerciële binnendienst voor alle technische en administratieve ondersteuning. Door middel van een sterk coachende rol en duo-bezoeken met o.a. de Sales Manager, bouw je je business uit. Naast het onderhouden van bestaande klanten zal je dus ook zelf op termijn een nieuwe klantenportefeuille uitbouwen.

Je rapporteert aan de Sales Manager.

Jouw profiel

  • Je hebt een grote interesse voor automatisatie zowel als robotica en je hebt technisch inzicht al dan niet opgebouwd uit ervaring.
  • Je bent de persoon die graag contacten legt met klanten en deze ook weet te onderhouden.
  • Zowel in het Nederlands als het Engels weet je je vlot schriftelijk en mondeling uit te drukken. Kennis van het Frans en/of het Duits is een plus.
  • Je kan vlot overweg met office en je bent administratief sterk.
  • Je hebt een rijbewijs B.

Ons aanbod, onze dankbaarheid

We bieden jou een sterk boeiende job aan met: veel autonomie, uitdagingen, een gevarieerd takenpakket en zeer stabiele toekomstperspectieven.

Medewerkers krijgen bij ons de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een grote vanzelfsprekendheid.

Je komt terecht in een sterk technisch en jong team binnen een innovatieve en groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en we als één team naar hetzelfde doel toewerken. Work-lifebalance staat bij ons hoog aangeschreven en buiten de werkuren organiseren we graag regelmatig coole activiteiten waaraan jij vrij kan deelnemen.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en bedrijfswagen.

Interesse?

Hou jij van een gevarieerde functie en kriebelt het om mee te bouwen aan de Automotion toekomst? Een beter ‘momentum’ om straks deel uit te maken van ons bedrijf is moeilijk te bedenken!

Aarzel niet langer en solliciteer nog vandaag via jobs@automotion.be of neem meteen contact op met Björn via 0477/44.16.09 voor een meer persoonlijke aanpak.