Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature INTERNAL SALES MEDEWERKER

Vacature INTERNAL SALES MEDEWERKER

Wie is Automotion?

Automotion staat voor een sterk enthousiast team van mensen dat binnen de wereld van machinebouwers en systeemintegratoren dagdagelijks werk maakt van innovatie. Al meer dan 30 jaar helpen we “Smart Machines” te realiseren en staan we klanten in heel diverse sectoren bij gedurende de volledige levenscyclus van een machine. We doen dat door middel van co-creatie, het aanleveren van handige tools en het optimale hardware pakket.

We groeiden intussen uit tot een van de sterkste spelers in de wereld van automatisering en doen dit als ‘preferred partner’ van Schneider Electric. Deze wereldspeler besloot in 2007 al haar Motion Competence Centre bij Automotion onder te brengen. Op vandaag is het dé hub voor diverse co-creaties met heel veel verschillende klanten. Dit jarenlange succes resulteerde de voorbije jaren ook in een expansie van onze activiteiten naar zowel Duitsland als naar Nederland.

Er is een stevige groei, met veel potentieel…en daarom zijn wij op zoek naar een gedreven Internal Sales Medewerker.

Jouw functie

  • Als Internal Sales Medewerker zal je voornamelijk ondersteuning bieden aan de Sales Engineers en dit zowel op administratief als commercieel vlak
  • Je hebt enige affiniteit met techniek waarbij je steeds kan terugvallen op een sterk technisch team
  • Je behandelt offerteaanvragen en werkt deze zelfstandig uit
  • Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de lopende offertes
  • Je zet verkooporders klaar voor de afdeling orderverwerking
  • Je staat in voor het onderhoud en de verdere uitbreiding van het ERP-systeem (aanmaken artikels, up-to-date houden van prijslijsten, aanmaken klanten, contacten,…)
  • In functie van jouw interesses en ambities kan en zal de jobinhoud evolueren …

Jouw profiel

Kennis en ervaring – je hebt minimaal een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. Interesse in of voeling met techniek is mooi meegenomen.

Analytische skills – je bent in staat om commercieel-administratieve vragen grondig en juist te interpreteren en uit te werken.

People skills – je bouwt en onderhoudt effectieve en duurzame relaties, zowel intern als extern. Samenwerken met anderen geeft jou veel voldoening.

Communicatieve skills – je beschikt over de nodige daadkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kan je zeer goed aanpassen aan verschillende situaties en contactpersonen.

Talenkennis – je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels, kennis van het Frans en het Duits zijn een pluspunt.

Ons aanbod, onze dankbaarheid

We bieden jou een sterk boeiende job aan met: veel autonomie, uitdagingen, een gevarieerd takenpakket en zeer stabiele toekomstperspectieven.

Medewerkers krijgen bij ons de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een grote vanzelfsprekendheid.

Je komt terecht in een sterk technisch en jong team binnen een innovatieve en groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en we als één team naar hetzelfde doel toewerken. Work-lifebalance staat bij ons hoog aangeschreven en buiten de werkuren organiseren we graag regelmatig coole activiteiten waaraan jij vrij kan deelnemen.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen met tankkaart en laadpaal.

Interesse?

Hou jij van een gevarieerde functie en kriebelt het om mee te bouwen aan de Automotion toekomst? Een beter ‘momentum’ om straks deel uit te maken van ons bedrijf is moeilijk te bedenken!

Aarzel niet langer en solliciteer nog vandaag via jobs@automotion.be of neem meteen contact op met Björn via 0477/44.16.09 voor een meer persoonlijke aanpak.