Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature HR Payroll & Administration Officer

Vacature HR Payroll & Administration Officer

Wie is Automotion?

Automotion staat voor een sterk enthousiast en resultaatgericht team dat binnen de wereld van machinebouwers en systeemintegratoren dagelijks werk maakt van creatieve innovatie. “Smart Machines” helpen realiseren in heel diverse sectoren tijdens de volledige levenscyclus van een machine. Dat is wat we doen en dit door middel van co-creatie, het aanleveren van handige tools en het optimale hardware pakket.

We groeiden intussen uit tot een van de sterkste spelers in de wereld van automatisering met een wereldwijde impact, o.a. als ‘preferred partner’ voor Schneider Electric. Dit jarenlange succes resulteerde de voorbije jaren ook in een uitbreiding van onze activiteiten naar zowel Duitsland als naar Nederland.  Er is een stevige groei, met vooral nog heel veel potentieel om te groeien…

Dit alles gaat gepaard met meer mensen en meer organisatie, daarom zijn wij op zoek naar een gedreven: HR Payroll & Administration Officer

Jouw functie

Samen met jouw HR-collega’s werk je als Payroll & Administration Officer mee aan een gestroomlijnde organisatie van het personeelsbeheer binnen Automotion België en op termijn ook voor Nederland en Duitsland. Je focust je daarbij vooral op:

  • Alle personeelsadministratie (personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten, sociale wetgeving,…)
  • Het afsluiten van de maandelijkse payroll in afstemming met het sociaal secretariaat
  • Het vormgeven en toezien op de naleving van de contractuele en sociaal-wettelijke verplichtingen
  • Het onthaal en de integratie van nieuwe medewerkers helpen verzorgen
  • Het mee helpen ontwikkelen en implementeren van HR-projecten in lijn met de globale strategie van het bedrijf
  • Het wagenparkbeheer
  • Het verzorgen van adequate rapporteringen
  • Je bent het aanspreekpunt voor zowel medewerkers als leidinggevenden bij vragen inzake sociale wetgeving en de toepassing ervan binnen ons bedrijf

Jouw profiel

Kennis en ervaring – je hebt minimaal een bachelor in een HR gerelateerde studie (of gelijkwaardig door ervaring) en kan terugkijken op minstens 5 jaar ervaring binnen de wereld van de zo genoemde harde HR. Ervaring met payroll, vlot zijn in het gebruik van MS-Office tools en een goeie sociaaljuridische kennis zijn een ‘must have’.

Analytische skills – je houdt ervan zaken analytisch te benaderen en een transparante logica te hanteren bij alles wat je doet. Je werkt graag met cijfers en doet dat steeds erg nauwgezet. Je houdt ervan mee te bouwen aan diverse beleidsdocumenten en deze naderhand op gepaste wijze van A tot Z toe te (laten) passen.

People skills – Je bouwt en onderhoudt graag effectieve en duurzame relaties met mensen, zowel intern als extern. Het kunnen samenwerken met anderen waar mogelijk en het autonoom kunnen aanpakken van projecten waar nodig, geeft jou veel voldoening.

Communicatieve skills – je beschikt over de nodige daadkracht en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als (en vooral) schriftelijk. Je kan je zeer goed aanpassen aan verschillende situaties en contactpersonen.

Talenkennis – je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van het Frans, het Engels en/of het Duits zijn een pluspunt.

Ons aanbod, onze dankbaarheid

We bieden jou een sterk boeiende fulltime job (4/5 mogelijk) aan met: veel autonomie, een gebalanceerd home-office beleid, diverse uitdagingen in een gevarieerd takenpakket en zeer stabiele toekomstperspectieven.

Medewerkers krijgen bij Automotion de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een grote vanzelfsprekendheid.

Je komt terecht in een sterk en jong team binnen een innovatieve en groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en we als één team naar hetzelfde doel toewerken. Work-life balans staat daarbij hoog aangeschreven. Buiten de werkuren organiseren we bovendien graag regelmatig coole activiteiten waaraan jij vrij kan deelnemen.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Hou jij van een gevarieerde functie en kriebelt het om mee te bouwen aan de Automotion toekomst? Een beter ‘momentum’ om straks deel uit te maken van ons bedrijf is moeilijk te bedenken!

Aarzel niet langer en solliciteer nog vandaag via jobs@automotion.be of neem meteen contact op met Björn via 0477/44.16.09 voor een meer persoonlijke aanpak.