Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature Business Development Manager

Vacature Business Development Manager

Vacature Business Development Manager Robotics & High performance motion

Functieomschrijving

We zijn voor ons Competence Center Automotion NV op zoek naar een Business Development Manager Robotics & High-Performance Motion (v/m) voor het segment Machinebouw die gemotiveerd is om bij te dragen aan de groei van Automotion en Schneider Electric. Je werkgebied is Nederland maar je zal veelvuldig aanwezig zijn op ons Competence Center te Lievegem (Gent), België. Je komt in dienst van ons Competence Center maar je vertegenwoordigt Schneider Electric in brede zin. Je gaat rapporteren aan de Sales Director Robotics & High-Performance Motion bij Automotion NV.

De go-to-market-strategie die we samen met Schneider Electric promoten, biedt de machinebouwer alles wat nodig is om zijn Total Cost of Ownership te optimaliseren en de efficiëntie van zijn machines te maximaliseren. De kracht van een wereldspeler als Schneider Electric zorgt voor wereldwijde beschikbaarheid van het oplossingsportfolio, terwijl de kracht van een lokaal team van experts zorgt voor een hoog niveau van kennis, flexibiliteit en reactiviteit. Beide items zijn absoluut noodzakelijk om te voldoen aan alle vereisten van de machinebouwer in een snel evoluerende markt.

Door de nauwe samenwerking tussen Automotion en Schneider Electric kunnen we onze machinebouwers flexibele en innovatieve oplossingen aanbieden. Deze marktbenadering is uniek en wordt zeer gewaardeerd door de OEM-wereld.

Wat verwachten we van jou

Van de Business Development Manager Robotics & High-Performance Motion wordt verwacht dat je zeer nauw samenwerkt met de Schneider Electric Nederland OEM Sales organisatie en in teamverband doelen en doelstellingen realiseert. Je wordt ondersteund door de technische expertise vanuit de Automotion organisatie. Je zal op strategisch niveau (werkvloer tot C-level) acteren en deelnemen aan het ontwerpen van complexe voorstellen met een concrete waardepropositie om zo de business te laten groeien. Je voelt je thuis in een uitdagende en divers ingestelde werkomgeving met een no-nonsense mentaliteit en een klantgerichte focus.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Deuren openen bij Nieuwe mogelijke accounts
  • Solution selling aan machinebouwers binnen Nederland
  • Je persoonlijkheid kenmerkt zich in de verhouding van 80% hunter / 20% farmer
  • Demo’s geven aan klanten, ter visualisering van diverse toepassingen die mogelijk zijn
  • Het op de juiste momenten inzetten van engineers voor het uitwerken van Proof of Concepts of offertes
  • Het mede uitvoering geven aan het Robotics & High-Performance Motion businessplan zoals aangereikt door de Marketing organisatie
  • Het genereren van een pipeline van opportunities in de zin van zgn. ‘OEM-conversies’ door middel van het uitdragen van de value proposition specifiek ten behoeve van de doelmarkt
  • Nauw samenwerken met de Schneider Electric OEM Sales organisatie om de betrokkenheid van onze partners op één lijn te brengen.
  • Nauw samenwerken met Marketing om de Schneider Electric Robotics & High-Performance Motion value proposition verder uit te bouwen en bekend te maken binnen de Machinebouw

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een innovatieve en groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en waar we als 1 team naar hetzelfde  doel werken.

De inzet van onze medewerkers wordt beloond door een competitief salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en inclusief  bedrijfswagen.

Work-life balance is voor ons een bespreekbaar topic en geregeld worden er activiteiten georganiseerd waar u vrijwillig kan aan deelnemen.

Geïntereseerd?

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie. Voor meer informatie over de vacature kan je contact opnemen met Mureille Vancrayelynghe, Recruitment & Talent Manager via het telefoonnummer +32 2 622 01 40 of via murielle.vancrayelynghe@non.se.com.