Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature sales ingenieur

Vacature sales ingenieur

Wie is Automotion?

Automotion is een toonaangevend bedrijf binnen de automatisatie. Het mag zich met trots het motion Competence Centrum noemen van de globale speler Schneider Electric. Als Competence Center bieden we voor machinebouwers de meest diverse motion en software oplossingen waarbij co-creation en partnership centraal staan. Door het succes van de afgelopen 25 jaar is Automotion vandaag actief vertegenwoordigd in België , Nederland en Duitsland.

Functieomschrijving

Als sales ingenieur zal je instaan om de banden met onze bestaande klanten, dit zijn voornamelijk machinebouwers, te onderhouden en verder uit te bouwen. Jouw contactpersonen zijn R&D mensen, projectleiders en C-level contacten.
Naast het onderhouden van bestaande klanten zal je ook een nieuwe klantenportefeuille uitbouwen. Prospectie schrikt je dus niet af.
Je bent een luisterend oor richting klant en je gaat gericht op zoek naar de juiste totaaloplossing. Je maakt de nodige berekeningen, je werkt een offerte uit, gaat deze voorstellen en je bent gedreven om het project binnen te halen. Je speelt een rol van co-creation en denkt oplossingsgericht. Een stipte opvolging van lopende projecten is heel belangrijk.
Je kan steeds rekenen op de steun van onze technisch commerciële binnendienst voor technische en administratieve ondersteuning. D.m.v. een sterk coachende rol en duobezoeken met de sales manager bouw je je business uit.
Je rapporteert aan onze sales manager d.m.v. bezoekverslagen, klantgegevens, offertes… bijgehouden in ons CRM pakket.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent afgestudeerd als prof. bachelor of master Elektromechanica (optie automatisatie).
  • Je hebt een grote interesse voor automatisatie en robotica en je hebt technisch inzicht.
  • Je bent een commercieel talent en prospecteren vormt geen hinderpaal voor jou.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en je kan vlot schriftelijk en telefonisch communiceren in het NL, FR en ENG.
  • Je kan vlot overweg met office en je bent administratief sterk.
  • Je hebt een rijbewijs B.

Jouw klanten zitten verspreid over België, op termijn kan jouw regio uitgebreid worden naar Nederland.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een innovatieve en groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en waar we als 1 team naar hetzelfde doel werken. De inzet van onze medewerkers wordt beloond door een competitief salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering,
hospitalisatieverzekering  en inclusief bedrijfswagen.

Work-life balance is voor ons belangrijk en geregeld worden er activiteiten georganiseerd waar je vrijwillig kan aan deelnemen.

Heb je interesse? Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV+ gerichte motivatie, naar mieke@automotion.be. Na ontvangst nemen wij spoedig contact met je op.