Weiss Architecture Studio

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae lorem.

Vacature SUPPLY CHAIN COORDINATOR

Vacature SUPPLY CHAIN COORDINATOR

Wie is Automotion?

Automotion is in de eerste plaats een sterk enthousiast team van mensen die samen volop gaan voor innovatie binnen de wereld van machinebouwers, in de meest brede zin van het woord!

Het bedrijf is 30 jaar actief in het ontzorgen van machinebouwers en systeemintegratoren in vaak heel diverse sectoren. Door de snelle, wereldwijde technologische evolutie worden aan machines steeds hogere eisen gesteld. Om deze “Smart Machines” te realiseren staat Automotion haar klanten bij gedurende de volledige levenscyclus van die machine door middel van co-creatie, het aanleveren van handige tools en het optimale hardware pakket.

De onderneming groeide sinds haar oprichting uit tot een van de sterkste spelers in de wereld van automatisering. Dat is ook Schneider Electric niet ontgaan. Deze wereldspeler besloot daarom in 2007 haar Motion Competence Centre bij Automotion onder te brengen. Op vandaag is het dé hub voor diverse co-creaties met heel veel verschillende klanten. Dit jarenlange succes resulteerde recent in een expansie van de activiteiten naar Duitsland zowel als naar Nederland.

Jouw functie

Als supply chain coordinator vervul jij een sleutelrol binnen ons bedrijf! Jij bent samen met je collega’s van de supply chain verantwoordelijk voor het optimaal reilen en zeilen van producten en diensten van de leverancier tot aan de klant. Een functie van strategisch belang binnen ons innovatief en snelgroeiend bedrijf.

Jij bent sterk in het vinden van creatieve oplossingen, het vlot analyseren van gegevens en processen, het genereren van rapporten.

Jouw takenpakket

  • Communicatie met internal sales en operations om tot kwaliteitsvolle leveringen te komen
  • Coördineren van inkomende en uitgaande zendingen
  • Opvolgen en ingeven van bestellingen in ons ERP-systeem
  • Je haalt voldoening uit het nastreven van een zo hoog mogelijke klantentevredenheid
  • De supply chain KPI’s opvolgen, optimaliseren en rapporteren
  • Gericht gebruik maken van key informatie en inzichten om de transparantie te verhogen en concrete zichtbaarheid te verstrekken in de productflow met als doel deze te optimaliseren

Jouw profiel

Kennis en ervaring – je weet vooral van aanpakken en onderbouwt deze aanpak met de juiste studies en/of ervaring! Ervaring in een logistieke omgeving is een plus.

Analytische skills – je werkt graag zelfstandig en doordacht en je hebt een sterk analytisch denkvermogen. Je kan doorgraven naar de ECHTE oorzaak van een probleem.

Je denkt in termen van procesverbeteringen en bent oplossingsgericht, out of the box.

Doelgerichtheid – Je kan goed functioneren in een “hoge-druk” werkomgeving, je weet welke prioriteiten te kiezen en hoe deze dan tijdig af te werken.

People skills – Je bouwt en onderhoudt GRAAG effectieve en duurzame relaties, zowel intern als extern. Samenwerken met anderen geeft jou veel voldoening.

Communicatieve skills – je beschikt over de nodige daadkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je kan je zeer goed aanpassen aan verschillende situaties en contactpersonen.

Talenkennis – je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels (must have) en bij voorkeur ook in het Frans en/of Duits (nice to have).

Ons aanbod, onze dankbaarheid

Er staat jou een in de eerste plaats een sterk boeiende job met veel autonomie, een gevarieerd takenpakket en uitdagingen in een sector met zeer stabiele perspectieven te wachten.

Medewerkers krijgen bij ons de volle verantwoordelijkheid, ondersteuning en vertrouwen om hun talenten maximaal te ontwikkelen. Integriteit, respect en onafhankelijkheid zijn daarbij een grote vanzelfsprekendheid.

Je komt terecht in een innovatieve, sterk groeiende KMO waar iedereen elkaar kent en waar we als 1 team naar hetzelfde doel werken. Work-life balance staat bij ons hoog aangeschreven en buiten de werkuren organiseren we graag regelmatig coole activiteiten waaraan jij vrij kan deelnemen.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris en een mooi pakket aan extra voordelen, volledig conform jouw ervaring én ambitie.

Interesse?

Hou jij van een verantwoordelijke functie als Supply Chain Coordinator en kriebelt het om mee te bouwen aan onze toekomst? Een beter ‘momentum’ om straks deel uit te maken van ons bedrijf is moeilijk te bedenken!

Aarzel niet langer en solliciteer nog vandaag!

(via bjorn@automotion.be of neem meteen contact op met Björn via 0477/44.16.09)